Kolmemetrinen veitsi pudotettiin auton päälle – brutaali näky videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Megabots on yritys, joka valmistaa tosielämän jättiläisrobotteja kilpailukäyttöön. Yritys valmistautuu parhaillaan elokuussa käytävään Yhdysvaltojen ja Japanin väliseen otteluun, jossa robottipukuihin sonnustautuneet kilpailijat ottavat yhteen.

Tuoreella videollaan Megabotsin työntekijät tekevät kuitenkin jotain aivan muuta. He päättävät kokeilla, minkälaista tuhoa jättiläisrobotin rekvisiitaksi tehty valtavan kokoinen keittiöveitsi saa aikaan

Veitsi nostetaan ilmaan nostokurjen avulla, ja tiputetaan vanhan Toyota Priusin päälle. Yli 200 kiloa painava veitsi lävistää auton helposti, rikkoen vielä alapuolella olleen asfaltinkin.

– Jättiläismäisen, 200-kiloisen ja kolmimetrisen veitsen tiputtaminen asioiden päälle on juuri niin eeppistä kuin kuvittelimmekin sen olevan, ja kyseessä saattaa olla paras idea minkä olemme koskaan saaneet, videon kuvauksessa julistetaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.