Mies murtautui hevostalliin – jäi kiinni seksiaktista minihevosen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva 22-vuotias Travis Wagner on tunnustanut käyttäneensä miniatyyrihevosta hyväkseen seksuaalisessa mielessä – ja vieläpä useampaan eri otteeseen. Hän oli löytänyt uhrinsa syrjäiseltä maaseudulta.

The Smoking Gun raportoi Wagnerin jääneen kiinni, kun Lancasterin piirikunnassa sijaitsevassa Ephratan kylässä ihmeteltiin maatilalle tunkeutunutta miestä. Tilan omistaja oli soittanut poliisille ja kertonut, että tuntematon henkilö oli murtautunut hänen talliinsa. Tallissa asui lehmiä ja miniatyyrihevonen.

Murtautuja tunnistettiin Travis Wagneriksi ja hänet tuomittiin alunperin murtovarkaudesta. Hän kuitenkin kertoi myöhemmin harrastaneensa seksiä tallissa olleen hevosen kanssa kolmeen eri otteeseen. Wagner sai kahden vuoden ehdonalaisen tuomion ja 2.200 dollarin sakot.

Eläimiin sekaantuminen oli Suomessa vielä 1700-luvulla yksi yleisin kuolemantuomioon johtaneista syistä. Kaikissa maailmankolkissa eläimiin sekaantuminen ei ole kiellettyä. Esimerkiksi Saksassa on jopa omia bordelleja eläinseksin harrastajille.

Poliisi