Tieraivo kohdistui väärään mieheen – kaksi miestä tajuttomaksi sekunneissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina tieraivoa on nähty selvästi aikaisempaa enemmän nettivideoilla, mutta se liittynee enemmän kojelautakameroiden kuin tieraivon yleistymiseen. Tällä kertaa nähdään tapaus, jossa tieraivo kohdistui hieman väärään henkilöön, sillä tilanne päättyi hyökkääjien kannalta nolosti.

Ensin videolla nähdään kuinka jonossa toisena ollut henkilöauto tööttäsi risteyksessä ensimmäisenä vuoroaan odottaneelle autolle. Sen kuljettaja suivaantuu, ottaa pesäpallomailan ja iskee sillä auton oikeaan etukulmaan.

Tämän jälkeen uhriksi joutunut autoilija päätti lopettaa touhut ja iski hyökkääjän yhdellä iskulla tajuttomaksi tien sivuun. Sen jälkeen autosta tuli vielä toinen hyökkääjä, jonka samainen autoilija kuristi nopeasti tajuttomaksi ennen kaasuttelemistaan pois paikalta. Videon yhteydessä todetaan, että autoilija olisi ollut MMA-taistelija, mutta sen todenperäisyydestä ei ole tietoa.