Jymy-yllätys! Taylor Swiftin musiikki palasi Spotify-soittoon – ajankohta aiheuttaa kysymyksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift tunnetaan laulajattarena, joka vuodattaa kappaleissaan tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan. Hän nousi aikoinaan maineeseen countrymusiikin avulla, mutta tähden uusimmilla levyillä kuullaan kuitenkin vain tyylipuhdasta pop-musiikkia.

Taylor Swift poisti vuonna 2014 kaiken musiikkinsa suoratoistopalvelu Spotifysta. Spotifyn edustajat yrittivät tuolloin saada tähteä pyörtämään päätöksensä ja palauttamaan kappaleensa palveluun, mutta suostuttelu ei tuottanut tulosta. Nyt 10 miljoonaa myytyä levyä myöhemmin Swift on päättänyt palauttaa kaiken musiikkinsa uudelleen Spotify-palveluun.

Taylor Swiftin ja poptähti Katy Perryn julkinen riitely on ollut paljon viime aikoina otsikoissa eikä faneilta jäänyt huomaamatta se, että Swift päätti sattumalta palauttaa musiikkinsa Spotify-palveluun samana päivänä kun Katy Perry julkaisi uuden albuminsa. Moni on pitänyt tätä peliliikettä lapsellisena, mutta Swiftin kannattajat ovat siitä huolimatta hyvin innoissaan pystyessään kuuntelemaan suosikkiartistiaan jälleen Spotifyn kautta.