Tulli löysi hieman tykimpää popcornia – paketit täynnä kovia huumeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden salakuljettajat yrittävät pysytellä koko ajan askeleen viranomaisia edellä, kun heidän tavoitteenaan on salakuljettaa huumeita rajojen yli. Erityisen kovilla tässä on Yhdysvaltojen ja Meksikon raja, jossa salakuljettajat keksivät mitä yllättävämpiä keinoja.

Nyt Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla San Ysidrossa on jäänyt kiinni Teksasin osavaltiossa 25-vuotias nainen, joka ylitti rajaa katumaasturillaan.

Tullimiehet löysivät autosta popcorn-paketteja, jotka otettiin tarkempaan tarkasteluun. Tarkastus kannatti, sillä paukkumaissin sijaan paketit olivatkin täynnä kovia huumeita. Yhteensä 15 paketissa olleiden huumeiden myyntihinta kaduilla olisi ollut jopa puoli miljoonaa dollaria.

Splash
Splash