Valtava vesi-ilmapallo räjäytettiin miehen päällä – tältä näytti hidastettuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesi-ilmapallot ovat useimmille tuttuja lapsuuden kesäisistä vesisodista. Harva olisi kuitenkaan osannut haaveillakaan lapsena niin suuresta vesipommista, jollainen tuoreella Youtube-videolla nähdään ja räjäytetään.

Youtuben The Slo Mo Guys -kaksikon tuoreimassa tempauksessa räjäytetään valtava vesipallo. Duon Dan-niminen osapuoli joutuu koehenkilöksi, ja hänen tehtävänään on maata pallon alla sen räjähtäessä.

Mies joutuu makaamaan trampoliinilla samalla, kun vesi-ilmapallo paisuu jättiläismäiseksi ja koko ajan painavammaksi. Kun pallo on tarpeeksi iso, tulee aika räjäyttää se. Normaalisti sekunnin sadasosissa ohi menevä tilanne esitetään katsojille tälläkin kertaa hidastetun kuvan voimin, jolloin se näyttää kestävän useita sekunteja.