Kenguru löytyi päiväunilta – otti rennosti ruokailun jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kengurut ovat suloisia ja hauskan näköisiä eläimiä, mutta ne osaavat reviiritietoisina olla myös hyvin aggressiivisia minkä vuoksi kengurut tappelevatkin keskenään paljon. Nyt huvittavalla videolla nähdään kuitenkin hyvin rennosti ottava kenguru, joka paistattelee päivää makoillen.

The Kangoroo Sanctuary Alice Springs on julkaissut YouTube-kanavallaan videon rennosti ottavasta Roger-nimisestä kengurusta, joka makoilee maassa. Roger on syönyt vatsansa täyteen ja päättänyt käydä maahan ruokalevolle selälleen.

Mies on kuvannut videolle Rogeria, joka rentoutuu hyvin tyytyväisenä maassa. Eläkepäiviään tilalla viettävä Roger ihmettelee välillä kameran kanssa lähestyvää miestä ja nostaa päätään maasta, mutta päättää kuitenkin olla välittämättä hänestä ja jatkaa makoilua mukavassa asennossaan.