Rita Ora huippuseksikäs bikinimalli – musiikkiura jää jo toiseksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja juontaja Rita Ora on ollut jo vuosien ajan upea näky konserttiensa lisäksi myös punaisilla matoilla ympäri maailmaa. Hän ei ole kaihtanut rohkeita ja paljastavia asuja, ja nyt Rita on saanut merkittävän kiinnityksen malliuralle.

Rita poseeraa paraillaan italialaisen Tezenis-merkin bikinimalliston tuoreissa mainoskuvissa. Niiden perusteella hänellä olisi varmasti ura bikinimallina, mikäli musiikkiura alkaa joskus mennä alamäkeen.

Taannoin Rita Ora oli upea ilmestys myös New Yorkissa Big Love -gaalan punaisella matolla. Kirkkaassa asussa oli korkea kaulus ja pitkät hihat eikä paljasta pintaa juuri näkynytkään mistään muualta kuin nilkoista ja selkään tehdystä aukosta.

Splash
Splash
Splash
Splash