Ed Sheeran löi humalassa Justin Bieberiä golfmailalla päähän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, jossa James Cordenin auton kyytiin nousee aina joko jokin uusi ja kiinnostava artisti tai musiikkialan konkari. Nyt Corden pääsi juttelemaan ja laulamaan Ed Sheeranin kanssa.

Lukemattomia hittejä itselleen ja muille artisteille kynäillyt Ed Sheeran ei halua olla enää helposti tavoitettavissa. Hän kertoi autossa Cordenille, että hän ei enää käytä puhelinta. Hän piti aluksi puhelimestaan hieman taukoa, koska häntä ahdisti se, että joka päivä puhelimen näytöllä oli jo aamulla 15 viestiä, joista jokaisessa oli jokin pyyntö tai käsky. Yhdessäkään viestissä ei koskaan kysytty mitä miehelle kuuluu.

Ed Sheeran kertoi kuukausien kuluttua antaneensa puhelimelle uuden mahdollisuuden ja ostaneensa uuden puhelimen. Sen käyttö loppui kuitenkin heti kun puhelimesta loppui akku kun mies ei jaksanut enää ladata puhelinta. Nykyään hänet saa vain sähköpostin välityksellä kiinni, mitä hän suosittelee Cordenillekin.

Ed Sheeran paljasti automatkan aikana myös hauskan tarinan siitä kun hän oli juhlimassa Justin Bieberin kanssa. Kaksikko oli hauskan illan päätteeksi mennyt humalassa golfkentälle, jossa Bieber oli ottanut golfpallon suuhunsa ja pyytänyt Ed Sheerania lyömään mailalla pallon suoraan Bieberin suusta. Sheeran teki työtä käskettyä ja huitaisi poptähteä suoraan golfmailalla päähän.