Siperianhusky halusi paikan miehen päältä – ei aikomustakaan siirtyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siperianhusky on lemmikkinä hyvin seurallinen, eloisa ja omistajiensa seurasta nauttiva koira. Tällä kerralla videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa koira nautiskelee isäntänsä seurasta hieman liikaakin estämällä puolisolta pääsyn hänen miehensä viereen.

The Husky Trio Chronicles -YouTube-kanavalla seurataan kolmen siperianhuskyn ja pariskunnan yhteiseloa. Välillä se ei nähtävästi suju niin kuin ihmiset haluaisivat, koska koirat ovat päättäneet toisin. Videolla nähdään miten Lily-koira on asettautunut mukavasti makuulle miehen päälle eikä ole aikeissakaan antaa paikkaansa naiselle.

Videolla nähdään, että mies on selkeästi Lilyn lempi-ihminen. Lily on mennyt sohvalle miehen päälle makaamaan eikä halua antaa paikkaansa naiselle hänen lähestyessä koiraa. Lily katsoo todella loukkaantuneena naista, joka yrittää selvästi tulla pilaamaan koiran ja miehen hellän hetken.