Fidget Spinneristä K18-versio – anustappi ja hittilelu yhdistettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Fidget Spinner on ylivoimaisesti yksi tämän hetken suosituimmista leluista. Maailmanlaajuiset ilmiöt leviävät yleensä jokaiselle elämän osa-alueelle, ja nyt markkinoille on tullut suositun sormihyrrän ja aikuisten eroottisen lelun yhdistävä seksiväline.

Etsy-verkkokauppaan on tullut myyntiin anustappeja, joissa on mukana Fidget Spinner. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu seksiväline on käsin tehty ja niitä tehtaillaan asiakkaille tilausten mukaan. Fidget Spinner -anustapin kerrotaan lisäävän keskittymistä seksin aikana.

Kolmessa eri koossa toimitettavia tappeja valmistetaan Yhdysvaltojen Oregonissa. Seksivälineitä myyvä GlowFyourself lähettää tuotteita asiakkaille ympäri maailmaa. Uudenlaisen anustapin väitetään lievittävän stressiä, sillä rakastelemisen ohella voi pyöritellä suosikkilelua.

Etsy