Mies esitteli 27 tapaa räpätä – huikea suoritus ansaitsee hatunnoston!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Multitalentti Anthony Vincent on esitellyt videoillaan miten hän pystyy laulamaan tunnettuja hittikappaleita monilla eri tyyleillä. Nyt Vincent on saanyt hyvin varteenotettavan kilpailijan kun Mac Lethal -niminen mies on esitellyt yhdellä videolla hurjat 27 eri räppityyliä.

Mac Lethal on räppäri ja koomikko, ja videosta päätellen todellinen monilahjakkuus. Hän on kuvannut yhdelle videolle 27 erilaista tyyliä räpätä ja keksinyt jokaisen tyylilajin esimerkkisanoitukset itse. Mies vetää koko videon hyvin rennolla otteella, mikä saattaakin johtua miehen nauttimista alkoholiannoksista ennen videon kuvaamista.

Lethal onnistuu erinomaisesti räppäämään monilla eri tyyleillä imitoiden samalla muutamia artisteja aina Eminemistä Kanye Westiin saakka. Videolla kuullaan erinomainen läpileikkaus räpistä ja siitä miten monimuotoinen musiikkityyli itse asiassa on kyseessä.