Muusikko selvitti: Näin jokainen Ed Sheeran -kappale syntyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja lauluntekijä Ed Sheeran on jo vuosia nauttinut suuresta kansainvälisestä menestyksestä. Varsinkin miehen tuoreimmat hitit Shape of You ja Castle on the Hill räjäyttivät pankin kunnolla ja vakuuttivat kaikki jälleen siitä miten taitava säveltäjä ja sanoittaja mies on.

Nyt YouTube-tähti John Fassold on julkaissut videon, jossa hän on paljastanut keksineensä miten jokainen Ed Sheeranin albumi on tehty ja miten miehen kappaleiden sanoitukset aina syntyvät. Fassold on purkanut erityylisten kappaleiden tekoprosessin ja esittänyt videolla miten ne ovat saattaneet syntyä.

Fassold on aiemmin purkanut osiin myös muun muassa Lana Del Reyn musiikintekoprosessin ja Twenty One Pilots -yhtyeen kappaleiden sanoituskaavan. Ed Sheerann kohdalla mies tuntui osuvan todella oikeaan, vaikka hän itse toteaakin videon kuvauksessa, että tällainen kaava taitaa olla lähes jokaisessa albumissa artistista riippumatta.