Kohukaunotar Chantel Jeffries povekkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa julkkismaailman oven väliin.

Nyt Chantel Jeffries kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Miamissa, Floridassa. Hänen upea vartalonsa pääsi bikineissä oikeuksiinsa, ja kohukaunotar käväisi välillä pulahtamassa myös meren vilvoittaviin aaltoihin.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash
Splash