Fidget Spinner -villitys levisi piparkakkuihin – näin teet hittiherkut kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöstä kärsivien avuksi alunperin kehitellyt Fidget Spinner -lelut ovat nousseet viime viikkojen aikana valtavaan suosioon myös Suomessa. Stressilelut ovat villinneet sekä lapsia että aikuisia. Taannoin lelusta tehtiin jopa sovellus älypuhelimeen.

Nyt Fidget Spinner -villitys on laajentunut myös herkkuihin, kun YouTubessa leivontablogia pitävä Haniela on seuraajiensa pyynnöstä kehittänyt niiden teemaa mukailevia piparkakkuja. Kaiken lisäksi vieläpä emojeilla koristeltuna.

Haniela esittelee tubekanavallaan miten helposti kuka tahansa voi tehdä omia Fidget Spinner -pipareita vaikkapa lastenjuhliin, joissa ne ovat tällä hetkellä varmasti valtava hittiherkku.