Känniääliö ylitti uida joen yli – henki pelastettiin kaksi kertaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmisten arviointikyky sumentuu päihteiden vaikutuksessa. Eräs brittiläinen mies toimi malliesimerkkinä siitä, minkälaiseen tilanteeseen itsensä voi ajaa humalassa ollessaan. Hän ei oppinut läksyään kerrasta.

Plymouth Herald uutisoi 22-vuotiaasta miehestä, joka oli pelastettu hyisestä Tamar-joesta. Mies oli yrittänyt uida lauttaväylää pitkin joen toiselle puolelle. Pelastajat olivat saapuneet paikalle, mutta yritti mies uida heitä pakoon.

Kun humalainen herra oli vihdoin saatu vedettyä maan kamaralle, onnistui hän karkaamaan pelastajiltaan. Hetkeä myöhemmin sama mies räpiköi uudelleen vedessä. Toisen pelastuskerran jälkeen mies pantiin käsirautoihin ja poliisiautoon. Viranomaiset kuvailivat miehen humalatilaa ”äärimmäiseksi”.

He's now been taken to hospital

Publié par Plymouth Herald sur dimanche 11 juin 2017