Mitä ihmettä?! Melania Trumpin isä kuin Donald Trumpin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä kuhistaa parhaillaan Yhdysvaltain presidentin appiukon, Melania Trumpin isän ulkonäön vuoksi. Melania Trumpin isä on 73-vuotias Viktor Knavs ja mies muistuttaa hämmästyttävän paljon Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia.

Sanotaan, että naiset etsivät isänsä kaltaisia miehiä elämäänsä. Tämä väite pitää paikkaansa ainakin Amerikan ykkösleidin kohdalla, sillä Melania Trumpin isällä on todella paljon samaa näköä presidenttinä työskentelevän vävypoikansa, Donald Trumpin kanssa. Miehillä on ikäeroa kaksi vuotta.

Twitter on täyttynyt Viktori Knavsin ja Donald Trumpin yhtäläisyyksiä kummastelevista twiiteistä. Presidenttiparin välit eivät ole tiettävästi kovinkaan ruusuiset. Donald Trump oli esimerkiksi äitienpäivänä mielummin golfaamassa kuin viettämässä juhlaa perheensä parissa, Daily Dot muistelee.