Upea näky! Scarlett Johansson sädehti julkkisjuhlien punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Scarlett Johansson ilmoitti alkuvuodesta eronneensa aviomiehestään Romain Dauriacista. He ehtivät olla naimisissa kahden vuoden ajan ennen eroa. Sittemmin Scarlett on nähty vain harvoin julkisuuden valokeilassa, mutta eilen hän osallistui julkkisjuhliin.

Scarlett Johansson kuvattiin saapumassa Rough Night -elokuvan maailmanensi-iltaan New Yorkissa. Hän asteli punaiselle matolle upeassa sädehtivässä ja hopeanhohtoisessa asussa, joka erottui hyvin muusta pukuloistosta.

32-vuotias Scarlett Johansson oli taannoin Howard Sternin radio-ohjelmassa, kun Stern kysyi millainen kaunottaren miesmaku on. Johansson paljasti yllättäen, että hänen miesmakuaan vastaa parhaiten julkkiskokki Gordon Ramsay. Katsojille jäi tosin epäselväksi oliko kyse vain vitsistä.

Splash
Splash
Splash