Daft Punkin hitistä upea orkesteriversio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elektronisen musiikin suurnimiin lukeutuvan Daft Punkin vuonna 2001 julkaisema Harder, Better, Faster, Stronger lukeutuu duon tunnetuimpiin hitteihin. Nyt kappaleesta kuullaan upea cover-versio.

Tuoreella Youtube-videolla saksalainen Rundfunk-Tanzorchester Ehrenfeld tulkitsee Harder, Better, Faster, Stronger -hittiä omintakeiseen tyyliin. Hitti versioidaan jousi-, puhallin-, kieli- ja perkussiosoittajista koostuvan 15-henkisen orkesterin voimin.

Kappaleen robottimaiset laulut saadaan aikaiseksi Rocktron Talkbox -äänenmuuntolaitteen avulla. Versiointi kuultiin alun perin saksalaisessa Neo Magazin Royale -keskusteluohjelmassa, joka housebändinä Rundfunk-Tanzorchester Ehrenfeld -orkesteri toimii.

Grammy-palkittu Harder, Better, Faster, Stronger kuultiin alun perin Daft Punkin Discovery-levyllä. Vuosia myöhemmin Kanye West samplasi sitä Stronger-kappalessaan, joka nousi niin ikään maailmanlaajuiseksi hitiksi.