Hailey Baldwin esitteli upean rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai ison mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan Guess Jeansin 35-vuotiskampanjaan.

Viime päivät Hailey on viettänyt yhdessä ystäviensä kanssa rantalomailemassa Miamissa, jossa hänen seurassaan on nähty myös monia julkkistähtiä. Nyt Baldwin nähdään esittelemässä upeaa mallivartaloaan bikineissä.

20-vuotias Hailey Baldwin ei tavallisesti häpeile timmin vartalonsa esittelemistä, minkä vuoksi hän onkin luonnollinen aina alusvaatekampanjoista lähtien naisen omiin paljasteleviin selfie-kuviin. Julkkisperheen tytär onkin aktiivinen somejulkaisija.

Splash
Splash
Splash
Splash