Miley Cyrus paljasti: ”Olihan se nyt selvää, että olin pilvessä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus on hurmannut miljoonat ihmiset hetki sitten julkaisemallaan uudella Malibu-kappaleella, joka esittelee naisesta hieman rauhallisempaa ja aikuismaisempaa puolta. Aiemmin Cyrus nähtiin todella erikoisissa ja paljastavissa asuissa, mutta nykyään hän on esiintynyt romanttisissa ja tyttömäisissä vaatteissa, joissa on nähtävissä myös ripaus kantrihenkeä.

Miley Cyrus kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hänen aiemmalle sekoilulleen ja erikoiselle pukeutumiselle on syynsä. Cyrus sanoi naurahtaen, että eihän hän olisi koskaan tullut Falloninkaan vieraaksi jänikseksi pukeutuneena ellei hän olisi ollut pilvessä.

Miley Cyrus oli eräänä yönä nähnyt unta, jossa hän kuoli poltettuaan niin paljon kannabista. Uutta albumia tehdessään tähti päätti lopettaa polttamisen, koska hän halusi antaa itsestään kaiken ja pitää mielensä kirkkaana tehdessään musiikkia. Cyrus ei saanut lohtua pahaan tapaansa aikoinaan siitä, että Googlen mukaan kukaan ei ollut kuollut kannabiksen polttamiseen, koska naisen mukaan kukaan ei ole koskaan aiemmin polttanut kannabista niin paljon kuin hän.