Pisamien tatuoiminen yleistyy – trendi leviää nopeasti

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneustrendit muuttuvat nopeasti, ja viime vuonna nähtiin pisamien arvostuksessa kova nousu. Stara uutisoi aiheesta ensimmäisen kerran elokuussa. Tuoreimpien tietojen mukaan trendi on sittemmin vain kasvanut, sillä nykyisin jo yhä useampi nainen haluaa tatuoida kasvoihinsa keinotekoisia pisamia.

Kickstarter

Kerroimme taannoin myös uutuuskeksinnöstä, joka saa pisamat muutamassa sekunnissa kenen tahansa kasvoille siirtokalvojen välityksellä. Monet haluavat kuitenkin hieman pysyvämpiä tuloksia, jolloin pisamien tatuoiminen on suosittu vaihtoehto.

Sosiaalisessa mediassa jaetaan nykyisin runsaasti kuvia operaatioista, joissa kasvoihin tatuoidaan pisamia. Siitä näyttää muodostuneen vajaassa vuodessa merkittävästi viime kesää suositumpi trendi, ja asiakkaat ovat ainakin oman kertomansa mukaan olleet todella tyytyväisiä tuloksiin. Toimituksen tiedossa ei ole tehdäänkö pisamien tatuointeja myös Suomessa.

Heavier freckle pattern for this beauty! #freckletattoos #mmsouthern #mosouthern

A post shared by Mo Southern (@mmsouthern) on

https://www.instagram.com/p/BKZT9cvjwio/

Healed freckles 🏵

A post shared by @sydneydyercosmetics on