Naiset potevat pisamakateutta – nyt tatuoidaan pisamia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osalla ihmisistä on sellainen iho, että kasvoissa alkaa näkymään aina auringon lämmittäessä ruskean ja oranssin värisiä pisamia. Nyt BuzzFeedYellow on kuvannut uudelle videolleen pisamia kadehtineita naisia, jotka päättivät tehdä kateudelleen jotakin ja ottaa omat pisamat kasvoihinsa.

Videolla naiset tunnustavat rakkautensa pisamia kohtaan ja päättävät ottaa itselleen pisamatatuoinnit. Pisamatatuointeja ei tehdä ihoon niin syvälle kuin oikeita tatuointeja, minkä vuoksi ne kestävät iholla arviolta kuudesta kuukaudesta vuoteen saakka. Tatuoinnin pysyvyyteen vaikuttaa myös se, että tatuoinneissa käytetään mustetta ja pisamissa pigmenttiväriä.

Naiset näyttävät tatuoijalle kuvan pisamista, jollaiset he haluaisivat. Ammattilainen piirtää pisamat naisten kasvoihin ensin ruskealla meikkikynällä, minkä jälkeen hän alkaa tatuoimaan niitä ihoon. Naiset olivat todella tyytyväisiä lopputulokseen ja rakastuivat pisamiinsa heti ensi silmäykseltä.