Suomalainen Supermarsu-animaatiohahmo esiteltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paula Norosen kirjoittamaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat -kirjaan perustuvan koko perheen Supermarsu-elokuvan animoitu Supermarsu-hahmo on julkistettu. Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä pääkaupunkiseudulla, ja tuotantoa on tehty myös Lahdessa ja Kotkassa.

Tammikuussa 2018 ensi-iltansa saava Supermarsu-elokuva kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta, jota esittää legendaarinen Esko Salminen.

– Elokuvassa ovat ihanat lapsinäyttelijät, eturivin aikuisnäyttelijät, huumoria sekä jännitystä ja Suomen, tai ehkä koko maailman, suloisin animoitu marsu, iloitsee kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen.