Taco Bell -pikaruokaketju Suomeen – jo ensi syksynä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva pikaruokaketju Taco Bell laajentaa toimintansa Suomeen. Meksikolaistyylistä ruokaa tarjoavan yhtiön ensimmäinen suomalainen ravintola on määrä avata pääkaupunkiseudulle yhdessä Restelin kanssa jo ensi syksynä.

Etelä-Kaliforniasta lähtöisin olevan pikaruokaketju ja Restel ovat tehneet monivuotisen sopimuksen, joka sisältää useita ravintoloita. Restel palkkaa arviolta 300 työntekijää asteittain avattaviin Taco Bell -ravintoloihin. Ketjun tavoitteena on avata kolme ravintolaa vuoden loppuun mennessä.

Taco Bellin saapumisesta Suomeen on liikkunut huhuja jo vuosien ajan. Ketjun saamiseksi Suomeen on olemassa jopa muutaman vuoden takainen vetoomus, jonka sadat suomalaiset ovat allekirjoittaneet. Suomi on Pohjois-Euroopassa ensimmäinen maa, johon Taco Bell laajentuu.