Mallitulokas Tao Wickrath aavekaupungissa – bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on viihtynyt viime aikoina aurinkorannoilla.

Nyt Tao on kuitenkin joutunut hieman toisenlaisiin maisemiin, kun hänet vietiin kuvauksia varten Nelsonin aavekaupunkiin Nevadan osavaltiossa. Siellä oli onneksi toimiva kännykkäverkko, sillä Tao ikuistettiin käyttämässä kännykkäänsä bikineissä kuvaussessioidensa välillä.

Viime aikoina Tao Wickrath on kuvattu paparazzien toimesta ainakin Las Vegasissa ja Meksikon Cabossa, joista jälkimmäisessä yhdessä ystävänsä Valeria Orsinin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash