Järjetön ohitus videolle Joensuun liepeillä – hengenlähtö oli lähellä

Autot Ohhoh! · Stara.fi

Kesän tullen teille ovat saapuneet myös moottoripyörät, joiden havaitseminen tuntuu olevan vuosi vuoden jälkeen yhtä vaikeaa autoilijoilla. Kun samaan aikaan teillä nähdään kaahareita, joiden huomiokyky ei ole riittävä liikenteeseen, on seurauksena usein vakavia vaaratilanteita.

Nyt hengenvaarallinen tilanne on tallentunut moottoripyörän kameraan Joensuun liepeillä, kantatie 74:llä Alavilta hieman Joensuun suuntaan. Tilanne tallentui motoristin kameraan.

Tuolloin Volkswagen-farmariauton kuljettaja lähti loivassa mutkassa ulkokaarteessa ohittamaan edellä ajavaa autoa ilman, että hänellä oli tarpeeksi hyvä näkyvyys eteenpäin. Niinpä moottoripyörä jäi ilmeisesti kokonaan huomaamatta, ja kuolonkolari oli vain senttien päässä.