Järjetön ohitus videolle Joensuun liepeillä – hengenlähtö oli lähellä

Autot Ohhoh! · Stara.fi

Kesän tullen teille ovat saapuneet myös moottoripyörät, joiden havaitseminen tuntuu olevan vuosi vuoden jälkeen yhtä vaikeaa autoilijoilla. Kun samaan aikaan teillä nähdään kaahareita, joiden huomiokyky ei ole riittävä liikenteeseen, on seurauksena usein vakavia vaaratilanteita.

Nyt hengenvaarallinen tilanne on tallentunut moottoripyörän kameraan Joensuun liepeillä, kantatie 74:llä Alavilta hieman Joensuun suuntaan. Tilanne tallentui motoristin kameraan.

Tuolloin Volkswagen-farmariauton kuljettaja lähti loivassa mutkassa ulkokaarteessa ohittamaan edellä ajavaa autoa ilman, että hänellä oli tarpeeksi hyvä näkyvyys eteenpäin. Niinpä moottoripyörä jäi ilmeisesti kokonaan huomaamatta, ja kuolonkolari oli vain senttien päässä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat