Miley Cyrus esiintyi valeasussa metroasemalla – tunnistaisitko sinä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Voisi helposti kuvitella, ettei Miley Cyrusin kaltainen maailmanluokan tähti pystyisi liikkumaan julkisilla paikoilla herättämättä huomiota. Tuoreella videolla hän kuitenkin onnistuu tässä valeasun voimin – ainakin hetken aikaa.

Miley ja televisiojuontaja Jimmy Fallon pukivat päälleen countryhenkiset vaatteet stetsoneita myöten esiintyäkseen New Yorkin metrossa. Katumuusikoiksi ryhtyneet tähdet aloittivat esittämällä Dolly Partonin Jolene-klassikkokappaletta.

Osa ohikulkijoista vaikuttaa tunnistavan Mileyn äänen, sillä paikalle kerääntyy enemmän ihmisiä kuin tavanomaisten katusoittajien ympärille. Totuus selviää kuulijoille viimeistään siinä vaiheessa, kun poptähti ja Fallon riisuvat peruukkinsa. Tämän jälkeen Miley Cyrus esittää vielä teinivuosien Party in the U.S.A. -hittinsä.

Disneyn Hannah Montana -sarjasta maailmanmaineeseen noussut Miley Cyrus lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin. Hän julkaisi taannoin tulevan kuudennen studioalbuminsa Malibu-singlen tuoreen musikkivideon.