Tästä syystä naiset rakastavat suuseksin antamista

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisista osa tunnustautuu joukkoon, joka nauttii suunnattomasti kumppaninsa seksuaalisesta tyydyttämisestä. Yksi heidän intohimoistaan voi olla nautinnollisen suuseksin antaminen. Myös naiset voivat nimittäin nauttia oraaliseksin hoitamisesta täysin siemauksin.

Jotkut naiset kuitenkin kieltäytyvät suuseksin antamisesta kokonaan. Toisille se on seksiin liittyvä paha, joka vain pitää heidän kumppaninsa tyytyväisenä. Monet naisista kuitenkin suorastaan janoavat miehen intiimien ruumiinosien hyväilemistä suullaan.

Suuseksin antaminen voi parhaimmillaan virittää naisen oikeanlaiseen tunnelmaan. Mikäli mies ilmaisee sen aikana hyvänolon tunteensa tarpeeksi selkeästi, voi se kiihottaa myös naisen äärimmilleen.

Naiset voivat antaa miehelleen suuseksiä myös silloin, kun he haluavat tyydyttää kumppaninsa tarpeet, mutta eivät itse halua yhdyntää. Suuseksin antamiseen saattaa myös liittyä miellyttämisen halua ja sitä, että nainen aidosti haluaa miehensä olevan onnellinen sekä tyytyväinen.

Suuseksi voi olla myös osa hemmottelua esimerkiksi merkkipäivänä. Toki monet suuseksistä pitävät naiset myös odottavat, että he saavat samanlaisen hoidon vastapalveluksena mieheltään, Men’s Health kertoo.