Teinityttöjen kauneusleikkaukset yleistyvät – nuoret kertovat miksi

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viihdealalla kilpailu on todella kovaa ja nuoruutta ihannoidaan hyvin vahvasti. Naiset haluavat näyttää mahdollisimman raikkailta ja nuorilta pitkään, minkä vuoksi he turvautuvat välillä myös henkilökohtaisen kunto-ohjaajan avun lisäksi kirurgin veitsen alle.

Kauneusleikkaukset ovat yleistyneet kasvaneiden ulkonäköpaineiden vuoksi myös nuorilla. Harper’s BAZAAR -sivuston tekemällä videolla nähdään neljä teini-ikäistä tyttöä, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta ehtineet jo käymään kauneusleikkauksessa.

Videolla haastateltujen nuorten huuliin on laitettu täyteaineita, he ovat tehneet nenäleikkauksia ja yhden nännejä on jopa muotoiltu uudelleen. Yksi tytöistä kertoi, että hänen takapuolestaan poistettiin laserin avulla raskausarvet kun hän oli 15-vuotias. Nuorten mielestä leikkauksissa ei ole mitään pahaa, koska monet tähdetkin ovat käyneet kauneusleikkauksissa.

Teini-ikäiset tytöt perustelevat videolla sitä minkä vuoksi he ovat käyneet kauneuskirurgisissa toimenpiteissä. Tytöt ovat sitä mieltä, että mikäli itsessään ei pidä jostakin asiasta ulkonäöllisesti sen kanssa ei täytyisi oppia elämään, koska asian pystyy myös korjaamaan.