Keanu Reevesin John Wick -elokuvista televisiosarja

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick nousi yllätyshitiksi vuonna 2014. Koston tielle lähtevästä palkkamurhaajasta kertova toimintatrilleri sai tänä vuonna jatkoa odotetun John Wick: Chapter 2 -elokuvan muodossa.

John Wickin maailmaan sukelletaan Indiewire-sivuston mukaan lähivuosina myös television puolella. Ohjaaja Chad Stahelski ja käsikirjoittaja Derek Kolstad suunnittelevat parhaillaan The Continental -sarjaa, joka pyörisi elokuvista tutun sarjamurhaajien suosiman hotellin ympärillä.

Stahelskin mukaan Keanu Reeves tulee todennäköisesti vierailemaan sarjassa, mutta John Wick ei tule olemaan sen päähenkilö. Hahmon seikkailut tulevat sen sijaan jatkumaan tulevassa John Wick 3 -elokuvassa.

John Wick -elokuvassa Keanu Reevesin esittämä palkkamurhaaja lähtee kostamaan verisesti koiransa kuolemaa. Reevesin ohella Laurence Fishburnen, Ruby Rosen ja Ian McShanen tähdittämä John Wick: Chapter 2 ilmestyy Blu-ray ja DVD-muodossa heinäkuussa.