Matkustaja vilkaisi lentokoneen ikkunasta – siivenkärjestä suihkusi polttoainetta!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoyhtiö United Airlinesin maine ei ole ollut viime aikoina paras mahdollinen. Verisenä ulos raahattuun matkustajaan liittyneen kohun jälkeen yhtiö on jälleen otsikoissa kyseenalaisissa merkeissä.

Rachel Brumfield oli valmistautumassa matkustamaan Italiaan United Airlinesin koneella, kun hän katsoi ulos vielä kentällä olleen koneen ikkunasta. Naista odotti järkyttävä näky, sillä koneen siivestä alkoi yllättäen vuotaa ulos polttoainetta.

– Vuoto oli valtava. Vettä tuli kuin paloletkusta, Rachel kuvaili New York Post -lehden mukaan.

Rachelin aviomies yritti ilmoittaa asiasta koneen henkilökunnalle, joka vain käski häntä istumaan alas ja vakuutteli kaiken olevan kunnossa. Pian totuus kuitenin valkeni heillekin, ja lento peruttiin. Yhtiö on pahoitellut tapausta, ja kertoo järjestäneensä matkustajille majoituksen onnettomuutta seuranneeksi yöksi. Kyseessä oli mahdollisesti vika lentokoneen järjestelmässä, jonka avulla polttoainetankin voi tyhjentää ilmassa.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat