Aina isätkään eivät pysty pelastamaan päivää – hauskimmat mokat videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

FailArmy-kanava kokoaa koostevideoilleen aina verkosta löytyvät hauskimmat videot, joissa ihmiset kaatuilevat ja epäonnistuvat surkuhupaisalla tavalla. Yleensä videoissa esiintyy suurimmaksi osaksi uhkarohkeat ja yllytyshullut nuoret, mutta tällä kerralla videon tähtinä toimivatkin perheenisät.

Verkossa on nähty monia videoita, joissa perheenisät pelastavat useita täpäriä tilanteita nopeiden refleksiensä avulla. Aina isätkään eivät onnistu pelastamaan päivää, mikä käy ilmi nyt uudelta YouTube-videolta, jossa nähdään monia huvittavia vahinkoja.

Toisinaan isän huomio on herpaantunut lapsesta pois ja katse kääntynyt jonnekin muualle. Moni vanhempi tietää, että lapselle vahingon tapahtumiseen ei tarvita kuin pieni nanosekunti, jolloin lapsi kaatuu, putoaa tai lyö itsensä jonnekin niin, että sattuu. Sama todistetaan nyt tällä videollakin, jossa nähdään monia erikoisia kommelluksia.