Donald Trump pyysi Salma Hayekia treffeille – pyysi jättämään miesystävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaissyntyinen amerikkalaisnäyttelijä Salma Hayek vieraili äskettäin The Daily Show -keskusteluohjelman vieraana. Tummakutrinen nainen paljasti, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on aikoinaan soittanut hänelle ja pyytänyt treffeille kanssaan.

Viisikymppinen Salma Hayek oli taannoin miesystävänsä kanssa eräässä tapahtumassa, kun paikalle oli saapunut silloin liikemiehenä laajalti tunnettu Donald Trump. Mies oli näyttelijän mukaan tullut keskustelemaan pariskunnan kanssa ja kutsunut heidät illalliselle kanssaan. Kutsun avulla Trump sai Hayekin puhelinnumeron.

Donald Trump oli soittanut myöhemmin näyttelijättärelle. Hän oli pyytänyt naista kanssaan treffeille. Salma Hayek oli kysynyt Trumpilta, eikö hän muistanut naisen olevan varattu? Donald Trump vastasi: ”Hän ei ole sinulle tarpeeksi hyvä. Hän ei ole tärkeä tai tarpeeksi suuri tekijä sinulle. Sinun on lähdettävä kanssani ulos”, Popsugar kertoo miehen sanoneen.