Kim Kardashian kritisoi Kanye Westin kuvaustaitoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianilla on hyvin suosittu kanava Instagramissa, jossa häntä seuraakin jo yli sata miljoonaa fania. Nyt nainen kertoi, että kuvien ottaminen kanavalle ei ole helppoa, koska hän haluaa tilinsä kaikkien kuvien näyttävän tietynlaisilta ja toisiinsa sopivilta.

Kim Kardashian kertoi People-sivuston mukaan, että hänen aviomiehensä Kanye West yrittää välillä auttaa häntä ottamaan hyviä kuvia, mutta Kanye ei kuitenkaan ole kovin hyvä valokuvaaja. Taiteellinen mies on hyvin taitava monissa muissa asioissa ja hänellä on vahva näkemys, mutta Kim ei silti pysty antamaan hyväksyntäänsä miehen ottamille kuville.

Kim paljasti, että he tekivät kerran Japaniin Tokioon matkan vain sen vuoksi, että Kim sai ajatuksen upeista kuvista, joita Tokion kaupungin valoissa voisi ottaa sosiaalista mediaa varten. Kanye kuitenkin epäonnistui kuvaajan tehtävässään niin pahasti, että nainen ei halunnut ikinä julkaista yhtäkään kuvaa kyseiseltä reissulta.