Näin saat kotisi järjestykseen – pikkuvinkeillä suuri merkitys

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koti on helpompi pitää siistinä silloin, kun jokaiselle esineelle on oma paikkansa. Kannattaa opetella tapa, jossa jokainen tavara pannaan omalle paikalleen käytön jälkeen. Tällöin säästää aikaa ja vaivaa kotona siistinä pitämisessä.

Blossom-sivusto on julkaissut videon, jolla esitellään hauskoja arkielämään sopivia vinkkejä. Pikkuhousut voi esimerkiksi viikata vanhaan kosteuspyyherasiaan. Henkarikaappiin saa puolestaan järjestystä tölkkinipsujen avulla ripustamalla henkareita kolmeen eri tasoon.

Myös sillä on väliä, kuinka vaatteen henkariin ripustaa. Paitojen luisumisen pois henkarista voi estää kumilenkkien avulla. Sukkalaatikko voi olla valtaisa parittomien sukkien sekamelska. Parhaiten sen saa järjestykseen erillisen lokerikon avulla. Saapikkaiden sijaan kannattaa puolestaan panna vaahtomuoviputket tukevuutta tuomaan.

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Publié par Blossom sur jeudi 18 mai 2017