StaraTV: Reckless Loven Olli Herman esitteli silmiähivelevän Harley-Davidsoninsa

Autot Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rocktähti Olli Herman tunnetaan Reckless Love -yhtyeen keulahahmona, mutta myös moottoripyörien ystävänä. Stara kävi katsomassa, kun hän esitteli juuri itselleen valmistuneen kustomoidun Harley-Davidson -chopperin Lempäälässä maailmankuulussa Mr. Moore Motorcycles -liikkeessä.

Haastattelussa Olli Herman kertoo miksi hän halusi nimenomaan kustomoidun Harley-Davidson moottoripyörän ja paljastaa myös esimerkiksi mistä moottoripyörän saama nimi Penelope on peräisin.

– Kyllä olen aina ollut moottoripyöräihminen, mutta ei minulla ole ollut moottoripyörää aikaisemmin. Tämä on unelmien täyttymys. Siksi Harrikka, koska kaikki idolitkin painelivat niillä. Kun katsotaan Mötley Cruen videota Girls, Girls, Girls, niin siinä ne painavat menemään Sunset Stripillä Harrikoilla. David Lee Rothista on upeita kuvia Harrikan päällä. Kyllä niitä idoleita löytyy, Olli Herman kertoi Staralle.

Choppereita idoleilla ei ole ollut, mutta Herman halusi sellaisen, koska on perinteisesti kustomoinut kaiken paidoista ja buutseista lähtien. Lisäksi Herman kertoo luonnollisesti myös Penelopen kustomoinnista ja kuinka paljon siihen rakennettiin täysin uutta alkuperäisten osien ympärille.

Tässä Jokamies-verkkosivuston video:

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat