Röyhkeä karhu keskeytti golf-pelin – ei pelännyt edes kohti lentäneitä palloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevään myötä maailmalta on jälleen kantautunut useita uutisia talviuniltaan heränneistä karhuista, jotka ovat päätyneet ihmisasutusten keskelle. Tuoreella Yhdysvaltojen Alaskassa kuvatulla videolla mustakarhu keskeyttää golfpelin.

Golfaajien onneksi karhu ei käyttäytynyt uhkaavasti, mutta oli muuten sitäkin röyhkeämpi. Eläin tutki ensin kentällä ollutta lippua, kunnes se pelaajat säikäyttivät sen pois. Pian karhu kuitenkin löysi jotain kiinnostavampaa.

Karhu meni tutkimaan läheistä golfkärryä, haistaen ilmeisesti ruokaa sen sisästä. Kärryn tapauksessa eläin oli vielä aikaisempaa sitkeämpi, eikä ollut suostua lähtemään edes golfaajan heitettyä sitä pallolla.

Lopulta karhu löntysteli läheiseen metsään mukanaan golfkärrystä peräisin oleva esine. Yllättävää kohtaamista kuvaava video jaettiin alkujaan pelaamassa olleen Gary Coxin Facebook-tilillä.