Snapchatin Spectacles -lasit viimein myös eurooppalaisille

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteisöpalvelu Snapchatin omistava Snap Inc. -yhtiö lanseerasi viime vuonna omat Spectacles-aurinkolasinsa. Mistään tavanomaisista laseista ei tietenkään ole kyse, vaan niillä voi kuvata Snapchat-videoita.

Spectacles-laseja pystyi pitkän aikaa ostamaan vain Yhdysvalloista. Nyt myös Euroopassa asuvilla on kuitenkin mahdollisuus saada käsiinsä kameroina toimivat aurinkolasit. Tilaaminen onnistuu Spectacles.com-sivulta.

Suomalaiset voivat tilata omat Snapchat-lasinsa 149,99 euron hitaan. Laseja on tarjolla kolmessa eri värissä. Laseja voivat ostaa myös muun muassa brittiläiset, ruotsalaiset, norjalaiset, ranskalaiset, saksalaiset ja espanjalaiset Snapchat-käyttäjät.

Snapchat-lasien ostaminen onnistuu myös Snapbot-automaateista. Niitä on toistaiseksi nähty Euroopassa vain Pariisissa, Venetsiassa, Lontoossa, Berliinissä ja Barcelonassa. Automaatteja saattaa kuitenkin ilmestyä vuorokauden ajaksi myös muihin kaupunkeihin, joten kiinnostuneiden kannattaa pitää silmällä Spectacles-sivustolta löytyviä karttoja.