Snapchatin Spectacles -lasit viimein myös eurooppalaisille

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteisöpalvelu Snapchatin omistava Snap Inc. -yhtiö lanseerasi viime vuonna omat Spectacles-aurinkolasinsa. Mistään tavanomaisista laseista ei tietenkään ole kyse, vaan niillä voi kuvata Snapchat-videoita.

Spectacles-laseja pystyi pitkän aikaa ostamaan vain Yhdysvalloista. Nyt myös Euroopassa asuvilla on kuitenkin mahdollisuus saada käsiinsä kameroina toimivat aurinkolasit. Tilaaminen onnistuu Spectacles.com-sivulta.

Suomalaiset voivat tilata omat Snapchat-lasinsa 149,99 euron hitaan. Laseja on tarjolla kolmessa eri värissä. Laseja voivat ostaa myös muun muassa brittiläiset, ruotsalaiset, norjalaiset, ranskalaiset, saksalaiset ja espanjalaiset Snapchat-käyttäjät.

Snapchat-lasien ostaminen onnistuu myös Snapbot-automaateista. Niitä on toistaiseksi nähty Euroopassa vain Pariisissa, Venetsiassa, Lontoossa, Berliinissä ja Barcelonassa. Automaatteja saattaa kuitenkin ilmestyä vuorokauden ajaksi myös muihin kaupunkeihin, joten kiinnostuneiden kannattaa pitää silmällä Spectacles-sivustolta löytyviä karttoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat