Räppärin salarakas tyrmäävä näky rannalla – kurvit huomattiin takuulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner erosi viime keväänä räppäripoikaystävästään Tygasta, joka nähtiin pian sen jälkeen uuden näyttävän kaunottaren seurassa. Jordan Ozuna oli tosin ennen Tygaa yhdistetty romanttisessa mielessä myös poptähti Justin Bieberiä. Nyt hänestä on tulossa paparazzien seuraama julkkiskaunotar.

Eilen Jordan Ozuna kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän nautti upeasta kelistä monien muiden julkkiskaunotarten tavoin. Yllään Jordanilla oli niukat stringibikinit, jotka eivät ainakaan liikoja peittäneet. Julkkistyrkyksi nimitetty Ozuna näyttää viihtyvän julkisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat