Kim Kardashianin ensimmäinen meikkituote paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on astumassa perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan. Kylie Jennerin oma Kylie Cosmetics on ollut todellinen menestystarina ja kaikki naisen lanseeraamat tuotteet on aina nopeasti myyty loppuun.

Kim Kardashian on aiemmin tehnyt Kylien kanssa yhteistyötä, mutta nyt hän on perustanut myös oman meikkisarjan. KKWBEAUTY-nimeä kantava Facebook-sivu on jo perustettu, ja se on saanut naisen yli sadasta miljoonasta fanista vasta noin 14.000 ihmistä seuraamaan tuotteiden lanseerausta ja siitä kertovia uutisia Facebookissa.

Kim Kardashian on julkaissut meikkisarjan Facebook-sivuilla upeita promokuvia, joiden perusteella Kim Kardashianin visio on hyvin erilainen kuin Kylien, ja hän tavoittelee tuotteillaan ehkä hieman vanhempaa kuluttajakuntaa. Ensimmäisenä nainen julkaisee Créme Contour and Highlight Kit -nimisen tuotteen, joka on ilmeisesti malliltaan kaksipäinen voidepuikko, jonka toisessa päässä on varjostusväri ja toisessa korostava vaaleampi sävy. Tuote tulee myyntiin 21. kesäkuuta neljässä eri sävyssä.

Créme Contour and Highlight Kits in four shades.Coming 6.21 to KKWBEAUTY.COM

Publié par KKW BEAUTY sur jeudi 15 juin 2017