Spektin uusi musiikkivideo kuin elokuva – katso tästä ja bongaa kaikki julkkistähdet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Spekti julkaisi äskettäin uuden singlensä Juna feat. Tasis, jonka kovasti odotettu musiikkivideo julkaistiin tänään. Tai oikeastaan video sai ensi-iltansa, koska se on tuttuun Spekti-tyyliin ennemminkin lyhytelokuva kuin tavallinen musiikkivideo.

Tällä kertaa videon tapahtumat sijoittuvat kappaleen teeman mukaisesti junaan, jossa on tapahtunut murhamysteeri. Kaikeksi onneksi murhaajan henkilöllisyys selviää jo videon aikana, kun intensiivinen salapoliisityö tuottaa tulosta.

Spektin musiikkivideoissa on totuttu näkemään poikkeuksellisen nimekkäitä julkkiksia näyttelijöinä, ja myös Juna jatkaa samalla linjalla. Mukana ovat nimittäin artistin lisäksi muun muassa Aku Hirviniemi, Arman Alizad, Oona Kare, Uniikki, Jimi Pääkallo ja Timo Pieni Huijaus.