Tao Wickrathin muhkea povi säväytti miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on viihtynyt viime aikoina hyvin varsinkin aurinkorannoilla.

Eilen Tao Wickrath kuvattiin Las Vegasissa nauttimassa paahtavasta helteestä ja auringon paisteesta Hard Rock -hotellin uima-allasalueella. Tao näytti viihtyvän hyvin bikineissä.

Viime aikoina Tao Wickrath on kuvattu paparazzien toimesta ainakin Las Vegasissa ja Meksikon Cabossa, joista jälkimmäisessä yhdessä ystävänsä Valeria Orsinin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat