Vauva päätti kaivaa vaippaansa autossa – näky ei sovi herkimmille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tulevat kaikenlaisten eritteiden kanssa hyvin nopeasti tutuiksi. Vauvat voivat välillä ripuloida tai pissata vanhempiensa päälle, minkä lisäksi vauvan puklu on melko arkipäiväinen näky vanhempien paidoilla. Nyt nähdään kuitenkin näky, jota vauvan vanhemmat eivät osanneet odottaa.

Lapsen isä Jarret Kramer oli haistanut auton takapenkiltä tulevan epäilyttävän tuoksun matkalla vauvan uimakouluun, minkä vuoksi he päättivät pysähtyä ja tarkastaa tilanteen. Takapenkillä oleva sotku yllätti sekä äidin että isän.

Vauva oli kakannut vaippaan istuskellessaan auton kyydissä. Tarpeidensa tekemisen jälkeen vauva oli päättänyt vetää kakan kädellään vaipan sivusta ulos ja sotkea sillä niin istuimen kuin itsensäkin. Tällaisen sotkun näkeminen ja siivoaminen on varmasti herättänyt vanhemmissa monenlaisia tunteita, joista päällimmäisenä on luultavasti ollut ällötys.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.