Vesipullotemppu sattui omaan nilkkaan – äiti ei mennyt halpaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo pitkään kiertänyt hauska pila, jonka moni on ovelasti toistanut omalle perheelleen tai kumppanilleen. Pilassa esitetään tekevän taikatemppua vesipullon ja kolikon kanssa, mutta lopulta taikatemppua sivusta seuraava ystävä saakin vesipullon vedet kasvoilleen kurkistaessaan pulloon.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne kun taikatemppu onkin osunut jekuttajan omaan nilkkaan. Poika oli aikeissa tehdä hauskaa vesipullotemppua äidilleen, mutta hän ei voinut aavistaakaan, että nokkela äiti ei olisikaan niin helppo huijattava kuin hän oli ennen taikatempun suorittamista ajatellut.

Poika suorittaa pilan alusta loppuun ja kuvaa taikatemppua, koska ajattelee saavansa hauskan videon aikaan purskauttaessaan vedet pullosta äitinsä kasvoille. Pila osui kuitenkin omaan nilkkaan kun äiti ei suostunutkaan katsomaan vesipulloon läheltä vaan purskautti vedet pullosta oman poikansa kasvoille.

Never fool your mother when she owns that kind of laugh! 😂Credit: JukinVideo

Publié par NTD Television sur jeudi 15 juin 2017