Carrie Fisherin ruumiinavauksesta ikävä löytö: ”Kokaiinia, heroiinia ja ekstaasia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuun lopussa viihdemaailmaan kohtasi odottamaton menetys, kun Star Wars -elokuvien Prinsessa Leiana tunnetuksi tullut näyttelijätär Carrie Fisher kuoli 60-vuotiaana saatuaan sydänkohtauksen lentokoneessa. Hänen 84-vuotias äitinsä, näyttelijätär Debbie Reynolds, menehtyi seuraavana päivänä.

Nyt Page Six -lehti on saanut haltuunsa Carrie Fisherin ruumiinavauksen tulokset, joista löytyi hyvin ikävä löytö. Ikonisen näyttelijättären verenkierrosta löydettiin nimittäin alkoholin lisäksi merkkejä useista huumeista, joiden joukossa oli myös kokaiinia, heroiinia ja ekstaasia.

Viranomaisten mukaan Fisher oli käyttänyt kokaiinia viimeisen kerran 72 tunnin sisällä ennen kuolemaansa. Näyttelijättären sydänkohtaukseen johtaneet syyt ovat ruumiinavausraportin julkistamisesta huolimatta edelleen selvittämättä.