Playboy-juontaja vauhdissa – bikinit eivät menoa hidastaneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja PlayboyTV-ohjelman juontaja Erika Jordan on ollut otsikoissa pääasiassa erilaisten hyväntekeväisyyksien merkeissä, kun hän on tehnyt hyvää esimerkiksi bikineissä. Hänet tunnetaan myös ahkerana kuntoilijana ja fitness-kaunottarena.

Eilen Erika Jordan kuvattiin testaamassa hoverboardia Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevan maantien reunalla. Jostain syystä Jordan oli valinnut testiä varten ylleen bikinit, mikä luonnollisesti yllätti ohi kulkeneet autoilijat toden teolla.

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Erika Jordan asuu nykyisin Yhdysvalloissa. B-sarjan julkkistähti on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös henkilökohtaisena kunto-ohjaajana, deittikonsulttina ja ohjaajana. Hänet tunnetaan parhaiten suorituksestaan elokuvassa Sharknado 3, vaikka Erika on vilahtanut myös Dexter ja NCIS -televisiosarjoissa. Parhaillaan hän juontaa PlayboyTV-kanavaa.

Splash
Splash
Splash
Splash