Maailman komein rikollinen Jeremy Meeks catwalkilla – rouhea tyyli ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla kuhistiin kolme vuotta sitten yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Miehelle tarjottiin pian mallisopimusta pidätyskuvan julkaisemisen jälkeen, ja hänet on sittemmin nähty kuuluisilta catwalkeilta kävelemässä.

Nyt gangsterimalli on esiintynyt Milanon muotivikoilla Philippe Pleinin ensi kevään ja kesän vaatemuotia esitellen. Komeakasvoinen mies asteli italialaisessa muotinäytöksessä muiden huippumallien tavoin. Hän on tehnyt mallintöitä noin vuoden ajan vankilasta vapautumisensa jälkeen.

Jeremy Meeksin rikollinen tausta on luonut ongelmia, sillä häntä ei ole aina päästetty kohdemaahan rikosrekisterinsä takia. 33-vuotiaalla miehellä on vaimo ja lapsi. Hän asuu nykyään luksuskartanossa ja ajelee hulppeilla urheiluautoilla. Miehen laajalti mediahuomiota herättänyt pidätyskuva oli todellinen jättipotti.

@jmeeksofficial at the #PleinFastAndGlorious #SS18 show #killinit

A post shared by PHILIPP PLEIN (@philipppleininternational) on

https://www.instagram.com/p/BVdCHnqgnEE/

#PleinFastAndGlorious #SS18 show #killinit

A post shared by PHILIPP PLEIN (@philipppleininternational) on

@jmeeksofficial at the #PhilippPlein fitting in #Milan – getting ready for the #PleinFastAndGlorious #SS18 show. STAY TUNED 💥

A post shared by PHILIPP PLEIN (@philipppleininternational) on