Koululaiset rikkoivat hyppynaru-ennätyksen – hurja suoritus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyppynarulla hyppiminen on kaikille tuttu leikki ala-asteen pihalta, mutta erään japanilaiskoulun oppilaat päättivät laittaa kerralla kaikkia muita paremmaksi. He rikkoivat taannoin hyppynarulla hyppimisen maailmanennätyksen.

Fuji Municipal Hardan koulun oppilaat hyppivät narulla 225 kertaa minuutin aikana. He pääsivät Guinnessin ennätysten kirjaan rikkomalla niin ikään japanilaisen Hiromin ala-asteen aikaisemman 217 hypyn ennätyksen vuodelta 2013.

12 lapsen toteuttama ennätys kuvattiin videoksi, joka on sittemmin julkaistu Youtubessa. Ennätyksen harjoitteluun on selkeästi käytetty runsaasti aikaa ja vaivaa. Oppilaat nimittäin toteuttavat tempauksen hämmästyttävällä tyyneydellä ja ilman virheliikkeitä.