Täydellinen yhdistelmä! Michael Jackson ja Iron Maiden samassa kappaleessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-piireissä niin sanotut mash up -kappaleet ovat olleet kautta aikojen suuressa suosiossa, sillä termi tarkoittaa kahdesta eri kappaleesta yhdistettyä uutta kappaletta. Tällaisissa kappaleissa yllätyksellisyys näyttelee usein merkittävää osaa lopputuloksesta. Niin tälläkin kerralla.

Parhaillaan verkossa leviää mash up -kappale, jossa on yhdistetty Iron Maiden -yhtyeen heavyklassikko The Trooper ja poptähti Michael Jacksonin Beat It -jättihitti.

Alunperin kappaleiden sekoitus on julkaistu jo kaksi vuotta sitten, mutta silloin video ilmeisesti hautautui miljoonien muiden joukkoon. Nyt kahta täysin eri genreä edustavien kappaleiden yhdistelmä on kuitenkin viimein löydetty YouTubesta ja saanut suuren suosion.